A Manchester Unitednek mélyebbnek kell lennie, mint a következő fényes új játék

De mielőtt mindannyian ugrottunk a bandwagonra az Egyesült Államok megrémülése után, a Chelsea, érdemes megfontolni, hogy egy ilyen rendkívüli tehetség még mindig megismételje Juventus formáját, miután a piros pólót újra elhelyezte. Nem azért, mert ő olyan külföldi játékos, akinek időre van szüksége a letelepedésre (ellenállni kell a kiabálásnak, hogy bárki aláírta a 93,2 millió fontot, és olyan ütemben kell ütköznie a földet, amely szégyenkelné Usain Boltot).De azért, mert érzés, hogy valami mélyebb van itt, hogy az Egyesült Államok nevének romantikájával és nagyszerűségével való kereskedés elég könnyű eladni az új jelzések és szponzorok számára, a mély zsebek Betclic sportfogadás bónuszok önmagukban nem elegendőek ahhoz, hogy helyreállítsák a klub összetört értelmeit nem lehet túl gyors, hogy eltemesse José Mourinhót – a szörnyeteg keveredhet. További információ

Megnyomná, hogy Pogba sétáljon középpályán, mint N ‘ Golo Kanté Chelsea negyedik helyét vette rá, kivéve, hogy rámutatott, hogy hat napja volt a harmadik kezdete.Mégis nehezebb megérteni, hogy egy olyan játékos, aki a Juventusért kitűnő volt, az olyan volt, mint az Egyesült Államokban. hetes győzelem Fenerbahce felett, de az egyik dilemmája José Mourinho számára az, hogy úgy tűnt, hogy megoldotta a Pogba szörnyet, ha mélyebb pozícióból áthelyezte a Zlatan Ibrahimovic Leicester ellen. Volt egy pillanat abban a játékban, amikor szépen összekapcsolta Ibrahimovic-t, és egy csodálatos áthaladást ért el a csatár tetejére, hogy elforduljon, és szinte egy remek röplabda szerezhessen. De a Chelsea-i vereség és a Liverpool-i nyereményjáték hatása minimális volt, az Ibrahimovichoz való viszonya nem létezett. Bizonyára még több jön a 23 éves.

De várj.Van Gaal-nak Di María-t kaptunk, aki egy kötőjelet és találmányt adott, amíg kiderült, hogy Memphis Depay a jövő. A Falcao frissítette a Danny Welbecket és Javier Hernándezet. Ander Herrera volt a középpályás, aki a spanyol oldalhoz hasonlíthatta Unitedet. Morgan Schneiderlin megvizsgálta a védelmet. Pogba volt a globális középpályás érzés, amire szükségük volt, Mkhitaryan a finom No10, Ibrahimovic a trófeát nyertes célgép.

Több száz millió költés, a legújabb fényes játékot a Válasznak nevezik, míg kevés jelentőségű változás . Mourinho úgy tűnt, hogy megrepedt, Betclic internetes fogadóirodák amikor jogosan elhagyta Wayne Rooney-t Leicester ellen.De ugyanúgy, mint Anglia felfedezte a szlovéniai döntésben, Rooney hanyatlása nem az egyetlen probléma.

Az Egyesültnek három vezetője volt a három és egy kicsit szezonban, amelyek mindegyike új játékmódot vezetett be egy csapat mish-mash-jére. Moyes megrepedt, Van Gaal túl nagy értéket kapott a kontrollra, és Mourinho most egy 4-2-3-1-es szilárdtestet akar megvalósítani, amely elkezdett kicsit fáradtnak és dátumnak tűnni a fizikai erejére való támaszkodással. Nem csoda, hogy zavarodnak a játékosok. A Chelsea messze van a készterméktől, de olyan csapattá fejlődnek, amely világos módon játszhat Antonio Conte alatt. Az olasz még Victor Moses számára is Betclic élő fogadás használta, kivéve azt, hogy kölcsönözte őt.A vadon élő pénzösszegek eldobása nem a válasz. Bármit is gondolsz a Guardiola filozófiájáról, a Txiki Begiristain és Ferran Soriano jelenléte a város tanácsteremében megmutatja, hogy a város milyen csapatot szeretne építeni. Most valamiért állnak, míg Pogba nem tapasztalt személyiséggel csatlakozott a csapathoz. A következő híres arc, egy másik nagy név hozza létre, nem gyógyítja az Egyesült Államok sérüléseit.