Bet365 online sportfogadás

Volt idő a nem olyan távoli múltban, amikor Matthew Fitzpatrick karrierlehetőségeit megkérdőjelezték. Hogy a 22 éves Sheffield, aki most három európai túrát nyert, csak 13 hónapon belül Bet365 nyerte el az utolsó nevetést.Henrik Stenson „legjobb karrierem éve” a második verseny után Dubaiba Nyerje tovább

A Fitzpatrick elutasítása az egyezmény követésére 2013-ban került bemutatásra, amikor az USA főiskolai rendszeréből csak egy ciklus után távozott. Szemöldöket emeltek, kritikát értek el; Fitzpatrick azonban teljesen igazságosnak bizonyult az álmai folytatásában, miután a Bet365 profi azonnal a 2014-es US Open-t követően fordította, amit amatőrként vitatott.

Vasárnap Dubaiban is megerősítette virágzó státuszát.A DP World Tour bajnokságon elért sikere, melyet a 72-es lyukban lévő zöldbunkerből csodálatosan felfelé értek el, azt jelenti, hogy ő lett a legfiatalabb angol, aki három európai turné címet igényelt. Az a férfi, akitől Bet365 felvette ezt a feljegyzést, alig ismeretlen: Nick Faldo. A Fitzpatrick most a világ 30 legjobb szereplőjébe kerül. A legjobb dolog? A változatlan, megalapozott karakter, amely annyira vonzóvá teszi őt.

„Tényleg két év az a nap, amikor megkaptam a Tour kártyámat” – mondta Fitzpatrick, aki 67-es lezárásával 17-nél többet nyert. par. – Amikor erre gondolok, őrült. Nyilvánvaló, hogy megnyertem az év utolsó két évfordulóját, csak most jártam a turnéra, és Bet365 örömmel tartottam a kártyámat.

„Ez bizalmat ad nekem, hogy még tovább és tovább.Minden éppen olyan gyorsan történt. A 18. zöld volt a legkevésbé ideges, amit valaha, egy négylábas puttán végeztem a karrieremben. Ki kell húzni, és szerencsére olyan jó. Ez nem mindig fog működni. ”

Mielőtt a múlt októberben megnyerte a brit mestereket, a Fitzpatrick egy Ford Mondeo-t vezetett, és a szponzorok meghívására támaszkodott a Bet365 online sportfogadás versenyhelyekre. Még most is a szüleivel él; mint hivatkozott, amikor megvizsgálta ezt a témát a járművekről.

„A brit mesterek után a BMW X4-es márkájával kereskedtem a Mondeóval” – magyarázta Fitzpatrick. – Akkor a márkakereskedés új X5-t adott nekem, amit Warringtonból otthonra vezetett.A biztosításom azt mondta: „Igen, ők nagyon magas célpontok ahhoz, hogy ellopják.” Az anya és apa nem volt túlságosan szívesen arra, hogy ezt a meghajtójukon vezessék, így Bet365 elküldtük ezt az egyiket.

Fitzpatrick nem volt az egyetlen, amit az ünnepségeknek biztosítottak. Stenson Henrik stílusosan lezárta a szezont egy 65-es évvel, amely szintén megerősítette az európai turné érdemi győztes sorrendjét. Ez 986 000 £ bónuszt tartalmaz. „Nagyszerű év volt, Bet365 karrierem legjobbja” – mondta a Open bajnok. „Mindig úgy gondoltam, hogy nehéz lesz 2013-ra eljutni, de úgy érzem, hogy megtettem.Jó érzés így befejezni. ”Facebook Twitter Pinterest Henrik Stenson 2016-ban a legjobb versenyévé válik, miután megnyerte a Dubai versenyét

Mivel Stenson és Fitzpatrick közös edzővel rendelkeznek, az előbbi jó helyzetben van ahhoz, hogy megjegyzéseket tegyen a Yorkshireman ragyogásán. – Örülök, hogy a Ryder Cup foursomes partnerem itt jön össze az árukkal – mondta Stenson. „Az elmúlt 15 hónapban Bet365 már fenomenális volt. Nagy potenciállal rendelkezik.

„Nem játszik a hatalmi játékban, de sok sétaútra üti, sok zöld és jól van. Van egy szilárd, rövid játék. Tehát egy kicsit körül lesz, ez biztos. ”Jordan Spieth nyerte meg az ausztrál Open-t, miután három férfi rájátszott. Tovább

Volt azonban vesztes.Tyrrell Hatton a nyereményszorzók között volt a nyereményjáték, amikor egy 18-as póluson tartott egy lövést. Mi volt az, ami egy másik izgalmas angol tehetségre jellemző; Hatton vízveszélybe került, és hatot hozott. Ennek Bet365 gondatlanságát Hatton 10 perc múlva megnövelte, ahogy Fitzpatrick átalakította a négyét.

„Nyilvánvalóan keserű tabletta lenyelni, de nagyszerű hét volt, és számomra ez volt az életem legjobb éve. – mondta Hatton. – Szóval nem tudok túlságosan legyőzni. Fogadom a következő esélyemet.

Ez Fitzpatrick napja volt. Minden bizonyíték arra enged Bet365 következtetni, hogy sok mindent élvez.